“Єдиний шлях, що веде до знання, – це діяльність”: щире вітання з Днем знань від МНТУ!

“Єдиний шлях, що веде до знання, – це діяльність”: щире вітання з Днем знань від МНТУ!

inВер 01, 2023

Щороку свято 1 вересня знаменує кінець тривалих літніх канікул та повернення всіх школярів і студентів до навчання. В цей день одногрупники нарешті збираються в одному місці, мають нагоду розповісти про власні літні пригоди, відсвяткувати початок навчального року або, як в МНТУ, пройти урочисту посвяту до студентської родини університету та Фахового коледжу.

Саме тому колектив Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая вітає всіх з прийдешнім Днем знань. Ми сподіваємось, що відсьогодні і впродовж цілого року ви самовіддано, наполегливо та відповідально здобуватимете нові знання та навички для подальшої професійної самореалізації. В свою чергу ми докладемо усіх зусиль для того, аби зробити освітній процес якомога продуктивнішим та приємнішим.

Ні для кого не секрет, що знання мають неймовірно потужну силу. Силу, що здатна приносити зміни. Силу, котра змінює суспільні устрої. Силу, котра робить нас – свідомими людьми. Тому бажаємо вам постійно шукати нових знань, цікавих фактів, робити власні захоплюючі відкриття, постійно задавати питання (навіть якщо вони здаються простими чи банальними) та не боятись використовувати будь-які можливості до самовдосконалення. Адже саме з таких дрібних частинок досвіду, котрий ви збиратимете щоденно, і складається справжнє знання.

І пам’ятайте: “Єдиний шлях, що веде до знання, – це діяльність” ( ірландський публіцист Джордж Бернард Шоу). Тому сподіваємось, ви готові розпочинати цей навчальний рік настільки ж активно та натхненно, як і ми.

Щиро від –

Керівництва МНТУ!