«Щодня боремось за свою державність»

«Щодня боремось за свою державність»

inЛип 28, 2023

«Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди!»

Володимир Зеленський

28 липня 2023 року Україна відзначає День Української Державності. Це особлива пам’ятна дата в канві історії українського народу, що покликана нагадувати нам про столітнє державотворення, тисячолітні традиції та боротьбу, що бере витоки ще з Київської Русі. Також саме в цей день покликано вшанувати пам’ять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Київської Русі.

Україна – суверенна, незалежна та потужна держава, котра є прямою спадкоємицею Київської Русі. З того часу український народ, пройшовши всі етапи жорстокої історії пригнічення, винищення та постійних заборон всього українського, продовжує сміливо та самовіддано захищати свої терени.

Сьогодні росія продовжує нищити все українське: мову, книжки, університети, театри, стирає цілі міста та наших громадян. Ці методи з роками не змінюються, тож ми й надалі сміливо та самовіддано відстоюємо свої переконання, як робили це ще за часів Козацької Доби чи Української Народної Республіки.

Сьогодні День Української Державності – це кожен день, що ми його проводимо за боротьбою проти спільного ворога. Українці віддавна розуміли та оберігали свої основні цінності:

Свобода, Незалежність та Право жити на вільній землі!

Зі святом, шановні українці!