Шукайте щастя в дрібницях! МНТУ вітає з Міжнародним днем щастя

Шукайте щастя в дрібницях! МНТУ вітає з Міжнародним днем щастя

inБер 20, 2023

Щороку  20 березня світ відзначає Міжнародний день щастя. Свято запровадили ще в 2021 році з метою продемонструвати всю важливість щастя в житті кожної людини та його потужний вплив на усі сфери людської діяльності.

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая вітає усіх з цим міжнародним святом. Зичимо вам справжнього щастя, що його ви прагнете більше за все. Адже для кожного з нас під цим поняттям приховані різні деталі – ранкова кава в суботу чи похід в кіно з друзями, приємне дозвілля, нова книга чи ще один донат для ЗСУ. Проте усі ми спраглі щастя, бажаємо більше та частіше отримувати насолоду та дарувати приємне.

Тож нехай кожен день у році буде наповнений персональним щастям для кожного. Творіть радість власноруч та змінюйте життя на краще, адже в такі складні та по-справжньому важкі часи це дійсно необхідно.  

Проте сьогодні усі українці знають, що дійсно може зробити нас щасливими – це цілковита перемога України над російськими окупантами. Тож працюємо задля перемоги та продовжуємо допомагати Збройним Силам України. Аби в майбутньому розділити одне велике щастя перемоги на весь український народ.

Шукайте щастя в дрібницях!
Творіть його власноруч!

Щиро від –

Керівництва МНТУ!