Фінал вступної кампанії 2022! Якою вона була та що далі?

Фінал вступної кампанії 2022! Якою вона була та що далі?

inВер 05, 2022

Цьогоріч вступна кампанія для охочих здобувати освіту була неймовірно тривожною та хвилюючою, враховуючи усі умови, в яких наразі перебуває вся країна. Майбутні студенти подолали перші непрості сходинки на шляху до дорослого життя: підготовка до «Національного мультитесту» та його складання, обрання між десятками варіантів потенційно-цікавих закладів по всій Україні та закордоном, зібрання повного пакету необхідних для вступу документів і врешті – очікування остаточного результату.

І таку велику кількість кроків було пройдено задля великого і щирого бажання поринути у новий освітній етап – а саме здобуття необхідних навичок омріяної спеціальності. І ми безмежно раді, що саме Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая стане вашою alma mater на шляху до мети.

І наразі ми вже з упевненістю можемо Вам повідомити – президент ЗВО «МНТУ» Владислав Бугай офіційно підписав наказ про зарахування студентів для здобуття диплому бакалавра на основі повної загальної середньої освіти денної та заочної форми навчання.

Тож відсьогодні – з 8 вересня – усі колишні абітурієнти можуть з гордістю носити звання студента Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая. А вже з 12 вересня Ви матимете нагоду з головою поринути у справжнє студентське життя, відчути усі його переваги та обов’язки, що також додаються.

Адміністративний та педагогічний колектив ЗВО «МНТУ» вітає нових членів дружної сім’ї університету. Від щирого серця бажаємо Вам успіхів у навчанні, наснаги на дозвіллі, безпеки та радості в житті. Зі свого ж боку обіцяємо докласти всіх зусиль для того, щоб саме сучасна європейська вища освіта стала Вашою найсильнішою стороною, міцним фундаментом для успішної кар’єри та стрімкого і ґрунтовного особистого розвитку. Адже, пройшовши випробування вступної кампанії Ви на практиці довели, що маєте потенціал і, основне, бажаєте його реалізовувати.

До зустрічі у стінах університету!

Будьте кращими – будьте разом із ЗВО «МНТУ»!