У День народження 27 грудня вшануємо пам’ять Юрія Бугая

У День народження 27 грудня вшануємо пам’ять Юрія Бугая

inГру 27, 2023

Миколайовича дозволила нашому університету з самого початку діяльності якісно підтримувати вітчизняний освітній рівень. Ваші старання та заслуги забезпечили МНТУ стійкими перспективами розвитку, що навіть сьогодні дозволяють нашому великому колективу рухатись уперед. До нових змін. До відкриттів і здобутків.

науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая вшановує пам’ять про того, хто наважився створити ґрунтовну основу майбутнього успішного закладу вищої освіти, яким МНТУ є сьогодні.

27 грудня свій День народження мав би святкувати перший президент МНТУ — Юрій Миколайович Бугай. Тому щорічно у цей день весь колектив Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая вшановує пам’ять про того, хто наважився створити ґрунтовну основу майбутнього успішного закладу вищої освіти, яким МНТУ є сьогодні.
Ми з гордістю згадуємо першого президента МНТУ, адже саме зусилля та праця Юрія Миколайовича дозволила нашому університету з самого початку діяльності якісно підтримувати вітчизняний освітній рівень. Ваші старання та заслуги забезпечили МНТУ стійкими перспективами розвитку, що навіть сьогодні дозволяють нашому великому колективу рухатись уперед. До нових змін. До відкриттів і здобутків.
Юрій Миколайович був відомим науковцем і талановитим педагогом, генератором нових ідей і ефективних рішень. Проте перш за все він був людиною з великими амбіціями, талантом об’єднувати довкола себе відповідальних та щирих людей задля спільного розвитку великої справи – МНТУ.
Ви доклали надзвичайно багато, тому ми горді, що продовжуємо справу всього Вашого життя. Ми горді належати до почесних представників університетського колективу. Адже сьогодні саме Ваші зусилля конвертувались в успіх.
МНТУ щороку випускає у світ тисячі професійно підготовлених студентів, котрі якісно підтримуватимуть кожен український (і не тільки) сектор.
МНТУ відповідально представляє сегмент української освіти як на вітчизняних, так і на міжнародних партнерських майданчиках.
МНТУ об’єднав навколо себе чесних та щирих людей, котрим не байдуже майбутнє української освіти та науки, котрі хочуть змін та працюють для цього щодня.
І все завдяки Вам та вашій праці!
Щира подяка та вічна пам’ять!
Команда МНТУ!