“Успіх, що демонструється у цифрах”: МНТУ в ТОП-10 приватних університетів України

“Успіх, що демонструється у цифрах”: МНТУ в ТОП-10 приватних університетів України

inЛют 07, 2024

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая докладає всіх зусиль для того, аби створити для студентів належні умови навчання, професійного розвитку та о особистісного зростання. Ми розуміємо, наскільки важливо заручитись довірою студентів, зацікавити, надати всі можливості не лише для якісного освітнього процесу, а й для перших кроків до професійної реалізації.

Наші викладачі та науковці працюють зі студентами над дослідницькими проектами у сферах інформаційних технологій, цифровізації, кібербезпеки, віртуальної та доповненої реальності, економіці та підприємництві, прикладних, природничих та соціально-гуманітарних галузях науки та інше.

Всесторонній розвиток студента під час навчання в нашому університеті включає академічне навчання, розвиток м’яких навичок, участь в літніх та зимових заходах різного напрямку, соціальну взаємодію та самовдосконалення. Це охоплює не лише здобуття глибоких знань у обраній спеціальності, але й розвиток критичного мислення, комунікативних навичок, лідерства, адаптивності та інших важливих умінь, які готують студентів до успіху в професійному житті. Важливою частиною під час навчання є також взаємодія з культурним та соціальним середовищем університету, програми міжнародної академічної мобільності, що сприяє формуванню особистості студента та розширення світогляду.

Наші студенти мають доступ та отримують необхідні сервіси та можливості, які включають у себе:

  • Академічні ресурси: бібліотеки з доступом до наукових баз даних, онлайн-журналів та електронних книг;
  • Лабораторії: сучасне обладнання для проведення експериментів і досліджень у різних галузях знань;
  • Дослідницькі програми: можливості для участі у дослідницьких проектах, стажуваннях та конференціях;
  • Наукові гуртки: допомагають поглибити знання за обраною спеціальністю або інтересом;
  • Кар’єрні сервіси: Центр кар’єрного розвитку, який допомагає у пошуку стажувань та роботи після закінчення університету;
  • Технологічні інструменти: доступ до програмного забезпечення, обчислювальних ресурсів та платформ для онлайн-навчання;
  • Підтримка інновацій: інкубатори й акселератори для розвитку стартапів та інноваційних проектів;
  • Підтримка здорового та активного способу життя: сучасний спортивний майданчик для занять на свіжому повітрі.

Все це та навіть більше ми пропонуємо кожному студенту та студентці МНТУ. Адже наша мета – відкрити ваш потенціал та перетворити його на ресурс для професійної реалізації.

Докладені зусилля завжди конвертуються в результат. І нашим результатом є почесне місце в ТОП-10 у Рейтингу вишів за результатами вступної кампанії 2023 в категорії Вступники, зараховані до приватних вишів. Рейтинг опублікований на сайті інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» та доступний для ознайомлення за посиланням https://osvita.ua/vnz/rating/vstup-osvita/59049/ .

Поточний статистичний рейтинг фіксує: українські студенти довіряють МНТУ, обираючи університет для здобуття освітнього ступеня. Ми пишаємось, що змогли привернути увагу стількох студентів, з якими наразі проходимо освітній шлях.

Далі – лише більше. Нові ініціативи, можливості та вдосконалення.

Залишайтесь на зв’язку та до зустрічі в МНТУ!