Україна святкує День Незалежності

Україна святкує День Незалежності

inСер 24, 2023

Сьогодні, 24 серпня, Україна святкує 32-гу річницю проголошення незалежності. Незалежності, котру російські окупанти намагаються відібрати ракетами, дронами та постійними атаками. Проте навіть попри це сьогодні ми можемо привітати один одного з незалежністю нашої країни, проголосивши «Слава Україні» та «Героям Слава».
Півтора роки тому, 24 лютого, росія ганебно оголосила війну Україні, атакувавши наші міста о 4 ранку, цим самим геть ницо скопіювавши поведінку свого радянського попередника. Проте сьогодні, 24 серпня, ми й надалі сміливо відстоюємо власну незалежність та свободу. Українські війська, зціпивши зуби та стиснувши кулаки, щодня за будь-яких умов продовжують відбивати атаки ворога. І ми всі за це щиро вдячні.
За цей час український народ нарешті зміг зрозуміти, чому все російське – вороже, чому варто плекати своє та як важливо в наші часи бути свідомим своєї громадської позиції. Події 24 лютого активно це продемонстрували, сколихнули свідомість не лише українського, а й міжнародного суспільства.
На папері незалежність України як самостійної правової держави була закріплена 1991 року. Проте справжня боротьба не припинялася ні на день. Боротьба за цінності, за рідні землі та рідних людей.
Нас не лякають сирени, адже навіть сидячи в укритті чи в коридорі ми продовжуємо донатити волонтерським фондам.
Ми поважаємо своє, адже щодня готові підтримувати Збройні Сили України задля деокупації кожного містечка й села.
Ми продовжуємо свою справу, віддано підтримуючи тилові сектори функціонування країни. Адже на перемогу має працювати кожен.
З Днем Незалежності, Україно!
Слава Україні!