Україна на Всесвітній універсіаді: як студентка МНТУ гідно представила країну на зимових змаганнях

Україна на Всесвітній універсіаді: як студентка МНТУ гідно представила країну на зимових змаганнях

inСіч 20, 2023

Попри тривале та жорстоке повномасштабне вторгнення українці продовжують відкривати себе світові. Ми демонструємо свою силу та запал боротьби не тільки на полі бою, а і на спортивному фронті зокрема.

Так, варто згадати цьогорічну Всесвітню зимову універсіаду в Лейк-Плесіді. Українські представники не лише взяли участь у змаганні, а й встигли отримати першу медаль. Наші біатлоністи стали бронзовими призерами в одиночній змішаній естафеті, пропустивши лише команди із Чехії і Франції.

Першу нагороду вибороли студенти Юлія Городна та Степан Кінаш. Юлія здобуває освіту зі спеціальності 073 «Менеджмент» та зараз навчається на третьому курсі в Чернігівському інституті інформації, бізнесу і права, який є структурним підрозділом нашого Міжнародного науково-технічного університету. Юлія змалечку знайшла себе у спорті, адже саме до цього лежала душа.

Завжди приємно, коли українці навіть у складні часи не припиняють з гідністю представляти державу на різних міжнародних майданчиках. Проте особлива гордість МНТУ бере, коли представниця – твоя студентка. Бажаємо Юлії нових звершень у спорті та навчанні, а також швидкої перемоги України та постійної перемоги у власній життєвій боротьбі.  

Своїми досягненнями продовжуємо показувати світові, що таку сильну і мотивовану націю жодним чином не зламати.

Працюємо задля перемоги!

Навчаємось задля майбутнього!