Україна відзначає День Державного Прапора

Україна відзначає День Державного Прапора

inСер 23, 2023

Щороку 23 серпня ми маємо нагоду відзначити свято Державного Прапора України. Свято було започатковане в 2004 році для належного вшанування одного з трьох основних державних.

Синьо-жовтий стяг – один з ключових національних символів української ідентичності та самоідентифікації. Символ незалежності, що майорить над сміливим українським народом впродовж довгих років постійної боротьби за національні права та свободи.

Сьогодні наш стяг постійно зустрічає іноземних партнерів та світових друзів, котрі підтримують Україну в часи боротьби з окупантами, майорить найбільшим полотном над схилами Дніпра біля Батьківщини-Матері, гріє теплими спогадами всіх українців, котрі вимушено виїхали закордон та всюди помічають рідні блакитно-жовті кольори.

Ми вирімо, що вже дуже скоро український стяг зможе вільно «витанцьовувати в повітрі» над всіма українськими територіями, огорне усю Україну в свої національні кольори та поверне додому всіх українців. Для цього ми щодень маємо самовіддано працювати та наближати нашу спільну перемогу. Разом!