“Таємний Санта” в МНТУ: нова офлайн зустріч студентів на тематичному івенті

“Таємний Санта” в МНТУ: нова офлайн зустріч студентів на тематичному івенті

inГру 26, 2023

У п’ятницю 23 грудня в стінах Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая відбувся тематичний святковий івент “Таємний Санта”. Метою такої події було згуртувати студентів та дати стимул познайомитись ближче в живому спілкуванні. Адже сама подія відбулася офлайн в аудиторії університету, де була відтворена тепла затишна атмосфера з палаючим віртуальним каміном і святковими вогниками.

Свято розпочалось з того, що кожен студент, котрий бажав долучитись до ініціативи, мав підготувати символічний подарунок для участі в “Таємному Санті”. Саме таємничість та невизначеність так зацікавлювала долучитись до івенту.

Відкривала урочисту частину перший проректор Оксана Олександрівна Карпенко. Вітальне слово також взяли методисти та куратори студентських груп. Окрім наснаги та цілеспрямованості до професійних звершень вони також побажали студентам родинного затишку, добробуту та щастя у новому році.

Опісля головної частини івенту — безпосереднього обміну подарунками — на учасників також чекав солодкий стіл із затишними розмовами. А підбити свої підсумки року разом з МНТУ усі охочі могли на окремому плакаті. Студенти писали власні враження, емоції, переживання та, звісно ж, залишали собі нові побажання та настанови на прийдешній 2024 рік.

Теплі розмови, сміх, святковий затишок та щирі емоції — ось головні цінності цієї події, котрі залишаться в нашій пам’яті надовго. Як і спільні фото з цього святкування. Ми щиро вдячні кожному та кожній, хто зміг долучитись до святкування та допоміг нам створити таку теплу, по-справжньому родинну атмосферу. Наша головна мета — наповнити ваші студентські роки новими знайомствами, веселими зустрічами та пам’ятними моментами, незважаючи на ці тривожні роки.