Розробка нового міждисциплінарного курсу в рамках проєкту UniCities

Розробка нового міждисциплінарного курсу в рамках проєкту UniCities

inВер 26, 2023

26 вересня 2023 року відбувся перший з серії воркшопів, присвячених розробці курсу “Розумні міста та стратегії адаптації до змін клімату і пом’якшення їх наслідків”.
Захід був організований за співфінансування ЄС та підтримки Erasmus+ KA2 в рамках проєкту “Unlocking the Transformative potential of Ukrainian Universities towards climate-neutral and sustainable cities” (“UniCities”).

У воркшопі взяли участь представники консорціуму, а також викладацький склад університетів-партнерів, відповідальні за пілотування міждисциплінарного курсу для студентів магістерського рівня. У ході заходу вдалося не тільки представити специфіку діяльності кожного університету-партнера, але й окреслити особливості їхнього внеску в розробку та реалізацію нової навчальної дисципліни.

Нагадаємо, що до консорціуму проєкту “UNICITIES” належать Королівський технологічний інститут, Політехнічний університет Мадрида, Український гідрометеорологічний інститут Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної академії наук України, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая, Національний університет “Чернігівська Політехніка”, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”, Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”, громадська спілка “Асоціація інженерів сталих енергетичних технологій України”, а також благодійна організація “Благодійний Фонд “Кенекшнс”.