14 липня – новий етап прийому документів до Фахового коледжу

14 липня – новий етап прийому документів до Фахового коледжу

inЛип 14, 2022

Увага, цьогорічні абітурієнти Коледжу!

Повідомляємо, що 14 липня розпочинається прийом документів для вступу до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» на основі свідоцтва про повну загальну середню освіту та на основі диплома кваліфікованого робітника.

Ви матимете можливість подати документи для вступу до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» до 18:00 31 серпня.

Нагадуємо, що для вступу до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» Вам необхідно завантажити необхідні документи у кабінет вступника за адресою: ez.osvitavsim.org.ua. Просимо Вас заповнювати та вносити інформацію уважно, адже помилки у процесі заповнення (наприклад, невідповідність даних документа, що посвідчує особу) можуть позбавити Вас можливості стати студентом вже цього року.

Будь ласка, перед внесенням даних обов’язково ознайомтеся з правилами прийому за посиланням нижче. Звертаємо вашу увагу, що наведені дати прийому документів для навчання у Фаховому коледжі ЗВО «МНТУ» розповсюджуються лише на осіб, що вступають за розглядом мотиваційних листів!

Інформацію щодо подання документів для вступу до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» на основі творчого конкурсу ви можете знайти тут (https://istu.edu.ua/правила-прийому/).

Бажаємо удачі та до зустрічі вже у стінах МНТУ!