Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

Почалася реєстрація електронних кабінетів вступників

inЛип 01, 2021

Усім вступникам.

Звертаємо Вашу увагу, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України  “Про затвердження Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2021 році”, реєстрація електронних кабінетів та завантаження усіх необхідних відсканованих документів починається з 01 липня

Реєстрація власного електронного кабінету відбувається за цим посиланням – ez.osvitavsim.org.ua. Проте доступ до нього відкриється лише з початком реєстрації (тобто з 01 липня).

Аби мати змогу створити власний електронний кабінет – слід мати стабільний Інтернет та власну електронну пошту (але не з доменом Ru).

Необхідні дані для реєстрування:

  • власна фотографія розміром 3х4 см;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката ЗНО;
  • серія та номер свідоцтва про повну загальну середню освіту;
  • скан-копія (формату jpg, pdf або png) додатка до свідоцтва;
  • середній бал додатка до свідоцтва (середній бал слід вирахувати самостійно або знайти у таблиці відповідності за посиланням – http://osvita.ua/consultations/bachelor/7132/). Зазначимо, що самостійно вирахувати його потрібно за 12-бальною шкалою та з округленням до десятих;
  • якщо вступник претендує на врахування сільського коефіцієнту –  скановану копію довідки про реєстрацію місця проживання особи.

Проте якщо Ви вирішили замінити завантажені зразки документів, середнє значення балу додатку чи контактний номер телефону – Ви можете це зробити до моменту подання першої електронної заяви та реєстрації цієї заяви у ЗВО. Змінити електронну адресу неможливо адже на неї буде зареєстровано Ваш електронний кабінет. 

Додатково: вступники, що планують здобувати освіту у Фаховому коледжі ЗВО “МНТУ”, також можуть створити власний електронний кабінет та завантажити відскановані документи. У подальшому це зможе полегшити загальний процес подачі документів. 

Триватиме реєстрація включно до 30 серпня ( доступ закриється о 18:00).