Перші передвиборчі програми кандидатів до Студентського самоврядування

Перші передвиборчі програми кандидатів до Студентського самоврядування

inВер 12, 2023

Нещодавно ми повідомляли вам, що в МНТУ відбудуться вибори голови Студентської ради та триватимуть з 11 вересня по 21 вересня включно. Так от, нарешті маємо перші передвиборчі програми кандидатів.

Кандидати на посаду Голови Студентської ради Фахового коледжу ЗВО «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая»:

  • Васіна Анастасія Сергіївна
  • Сулима Анастасія Олександрівна

Усі підготовлені передвиборчі програми кандидатів від Фахового коледжу можна буде знайти за відповідним посиланням: https://college.istu.edu.ua/студентам/студентське-життя/


Кандидати на посаду Голови Студентської ради ЗВО «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая»:

  • Ганжа Данило Миколайович

Усі підготовлені передвиборчі програми кандидатів від університету можна буде знайти за відповідним посиланням: https://istu.edu.ua/студентське_життя

Там ви можете з легкістю ознайомитись з баченням кандидата/тки про подальшу діяльність у ролі голови Студентської ради, метою та подальшими планами для організації студентського життя, соціальної активності та можливої кар’єрної підтримки.
Варто пам’ятати, що Студентське самоврядування є надзвичайно важливим фактором успіху, що надає змогу налагодити як освітній процес, так і студентське дозвілля. А кандидат, котрого оберуть на роль голови Студентської ради матиме відповідні обов’язки та виступатиме від обличчя всіх студентів МНТУ, звітуючи про їх потреби, бажання та можливі бачення майбутніх змін.