Перше засідання Вченої ради МНТУ у новому навчальному році

Перше засідання Вченої ради МНТУ у новому навчальному році

inВер 08, 2022

8 вересня 2022 року відбулося перше засідання Вченої ради Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая у новому навчальному році, яке проходило у режимі offline та online.

Урочисте відкриття заходу розпочалось зі слів привітань щодо початку нового навчального року від Міністра освіти і науки України – Шкарлета Сергія Миколайовича. Міністр закликав бути сильними і мужніми у цей непростий час та спільно працювати на перемогу нашої країни. Він зазначив, що приватні університети демонструють витримку, стійкий розвиток та можливість надання студентам необхідних освітніх послуг.

Долучилась до привітань ректор МНТУ Худолей Вероніка Юріївна, яка висловила надію щодо можливості скорішого повернення до offline навчання, а також побажала продуктивного та мирного навчального року.

Засідання Вченої ради було присвячено обговоренню особливостей організації освітнього процесу, змін у складі Вченої ради, планування заходів щодо відзначення 30-річчя створення Університету та завдань на цей навчальний рік.

Вітаємо всіх студентів та співробітників МНТУ з початком нового навчального року! Бажаємо нових здобутків та плідної праці!

Все буде Україна!