“Освіта як інструмент для змін у світі”: вітаємо з Міжнародним Днем освіти

“Освіта як інструмент для змін у світі”: вітаємо з Міжнародним Днем освіти

inСіч 24, 2024

З нагоди Міжнародного Дня освіти висловлюємо щирі вітання всім, чиє життя і діяльність пов’язані з просвітницькою діяльністю та навчанням. Сьогодні ми вшановуємо важливий внесок освітян, студентів, батьків та всіх, хто докладає зусилля та бере безпосередню участь в освітньому процесі. 

Сьогодні освіта – це не лише базовий засіб отримання нових знань та навичок для здобуття фаховості. Це призма, котра допомагає розуміти та аналізувати світ в цілому, досліджувати, визначати пріоритети та власні цінності. 

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая розуміє справжню роль якісної освіти для формування особистості, розвитку критичного мислення та креативності. Тому дякує кожному, хто щодня докладає до цього процесу всіх зусиль.

Нехай нові можливості мотивують студентів рухатись вперед. А викладачам зичимо відчуття гордості в момент, коли ваша праця змогла пробудити щире зацікавлення в юному студентському серці.

МНТУ цінує постійний саморозвиток та рух уперед. Тож нехай ця звичка відгукнеться кожному з нас. Адже саме це відкриє перед нами шлях до розбудови нового майбутнього.