Олександра Крук: Пам’ять, що надихає

Олександра Крук: Пам’ять, що надихає

inЧер 29, 2024

Щороку 29 червня Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая схиляє голову в знак пам’яті про Олександру Юріївну Крук, колишню віце-президентку з адміністративно-фінансових та юридичних питань МНТУ.

В цей день ми згадуємо, як Олександра Юріївна не лише самовіддано виконувала свої посадові обов’язки, але й щиро дбала про розвиток та процвітання університету. Її мудрість, далекоглядність та принциповість заслужили щиру повагу та шану всього університетського колективу.

Вже протягом багатьох років МНТУ береже пам’ять про постать Олександри Юріївни. Її ім’я продовжує надихати нас до самовідданої праці, наполегливого вдосконалення та постійного прагнення до нових вершин.

Справа, якій присвятила своє життя Олександра Юріївна, продовжується. МНТУ й далі йде шляхом стрімкого розвитку, стверджуючи свої позиції як одного з провідних закладів вищої освіти України. Відповідальним підходом та постійним ростом ми самовіддано зберігаємо пам’ять не лише про вклад Олександри Юріївни в життя університету, а й далі передаємо пам’ять про її працю і зусилля, що допомогли створити зробити університет сильним представником українського освітнього сектору.