Наказ про зарахування підписано: Фаховий коледж ЗВО «МНТУ» вітає нових студентів!

Наказ про зарахування підписано: Фаховий коледж ЗВО «МНТУ» вітає нових студентів!

inСер 03, 2022

03 серпня президент ЗВО «МНТУ» Владислав Бугай підписав офіційний наказ про зарахування вступників, що подавали документи на основі базової середньої освіти, до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» на денну форму навчання. Позаду складна та напружена вступна кампанія. А вже від сьогодні вже колишні вступники стають повноправними студентами своєї майбутньої альма-матер.

Педагогічни колектив Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» вітає Вас з цією знаковою подією. Сьогодні Ви робите перший крок на дорогу, що поведе Вас до життєвого успіху та професійної самореалізації. Сьогодні Ви отримуєте ключ до особливих дверей – дверей до справжнього храму знань та дорослого, самостійного і продуктивного життя. На Вас чекають студентські роки, насичені новими враженнями, сильними емоціями та напруженим ритмом пізнання. Адже молодість – саме той час, коли потрібно вірити в себе, дізнаватися нове, розвивати свою особистість та щодня підкорювати нові вершини. Викладачі та адміністрація ЗВО «МНТУ» зроблять усе, щоб цей золотий час став для Вас не лише продуктивним, але й залишив після себе найкращі спогади!

Також нагадуємо, що після видання наказу президента ЗВО «МНТУ» про зарахування вступників на денну форму, у  Вас є ще два тижні, щоб укласти договір про надання освітніх послуг між Фаховим коледжем ЗВО «МНТУ» та фізичною (юридичною) особою.

З 03 по 18 серпня включно ми чекаємо на Вас для остаточного вирішення цього питання. А 01 вересня сподіваємось на офіційну зустріч для урочистої посвяти у студенти й початку нового етапу Вашого життя.

Щиро вітаємо нове покоління студентів!

До зустрічі у стінах Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»!