Міжнародний день захисту дітей: вони – наше майбутнє, за яке сьогодні ми всі і боремось

Міжнародний день захисту дітей: вони – наше майбутнє, за яке сьогодні ми всі і боремось

inЧер 01, 2023

Щорічно 1 червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це свято було засноване в далекому 1949 році для того, аби привернути увагу суспільства на ті проблеми, з якими стикаються діти.

На жаль, сьогодні, як і рік тому, українці відзначають цей день в умовах повномасштабної війни. І сьогодні ми продовжуємо привертати міжнародну увагу лідерів думок не лише, аби згадати про ті випробування, з якими діти стикаються в час свого дорослішання та переходу до підліткового віку. А для того, аби продемонструвати: життя українських дітей кожен день перебуває під загрозою ракетних атак російських злочинців.  

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая з честю відзначає цей день. Нехай кожна дитина, що з батьками виїхала за кордон, повернеться додому, де буде безпечно, тихо та спокійно. 

Наша мрія – аби дітки росли та розвивались, грались з однолітками на майданчиках та разом з рідними раділи кожному дню. А не ховались по бомбосховищах через загрозу ракетного удару.

Наші діти – це наше майбутнє. Росіяни ж хочуть його знищити. Тож нехай в цей день світ побачить, якою ціною українці виборюють свою незалежність.