Міжнародний вебінар: Погляд на віртуальні активи, цифрові гроші та технологію блокчейн

Міжнародний вебінар: Погляд на віртуальні активи, цифрові гроші та технологію блокчейн

inГру 11, 2023

МНТУ продовжує активно співпрацювати з міжнародною науковою спільнотою та університетом СТЕКОМ, Індонезія, заради обміну досвідом, знаннями та баченням. 

В рамках цієї співпраці, 11.12.2023 року МНТУ взяв участь в міжнародному вебінарі “Технологія блокчейн та криптовалюта”. Захід відбувся в онлайн форматі та зібрав представників вищих навчальних закладів, експертів, та студентів з усього світу.

МНТУ представила Катерина Токарєва, кандидатка юридичних наук, доцентка та завідувачка кафедри права. Під час своєї доповіді, вона зосередилася на юридичному аспекті віртуальних активів та цифрових грошей, проведенні порівняльного аналізу України та Європейського Союзу в юридичних концепціях та підходах обох юрисдикцій щодо імплементації та контролю віртуальних активів та цифрових грошей. 

Учасники вебінару активно взаємодіяли зі спікерами, ставили запитання та обговорювали різні аспекти регулювання технології блокчейн та криптовалюти. Важливим аспектом обговорення був вплив та ймовірний розвиток цих технологій у майбутньому.

Вебінар об’єднав науковців з усього світу, у тому числі й з України та Індонезії. МНТУ надзвичайно цінує можливість долучатися до подібних заходів і сподівається, що у майбутньому все більше українських науковців зможуть ділитися своїм досвідом та знаннями з азійськими колегами.