МНТУ щиро вітає українців зі святом Великодня

МНТУ щиро вітає українців зі святом Великодня

inКві 16, 2023

Щороку українська спільнота святкує свято Великодня як найбільш світлий та важливий день. Проте цьогоріч ми продовжуємо відзначати Великдень, захищаючись від напастей російських окупантів, під ракетами та повітряною тривогою, розкидані по всьому світу, хтось – одразу з передових бойових позицій чи холодних окопів.

Проте Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая хоче привітати всіх українців з Великоднем і побажати основного – перемоги у цій тривалій боротьбі. Так, як Воскресіння Христове демонструє радість перемоги Божого Сина над смертю й вічним забуттям, так і ми – смілива українська нація – щодня доводимо свою міць та силу перед російською навалою.

Нехай цей день буде світлим для вас, принесе радісні емоції та приємні зустрічі, дасть можливість насолодитись смачною паскою та перемогти у битві крашанок. Адже саме такі позитивні емоції проживання спільного важливого дня допомагають нам об’єднатись, аби й надалі бити ворога своєю міццю.

Пам’ятаємо, завдяки кому ми сьогодні можемо проживати ці події – завдяки Збройним Силам України. Ви – наш міцний щит, що оберігає та відбиває атаки.

Зі святом Великодня, шановні українці!

Щастя! Злагоди! Перемоги!