МНТУ та WARN: нова співпраця в кластері протидії гібридним загрозам

МНТУ та WARN: нова співпраця в кластері протидії гібридним загрозам

inЛис 19, 2022

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая долучився до міжгалузевого академічного середовища WARN. 20 жовтня 2022 року Університет офіційно підписав меморандум про співробітництво. Метою співпраці є підвищення суспільної обізнаності з питань національної безпеки, аналіз інформаційного потоку та розвиток навичок протидії гібридним загрозам.

Уміння протидіяти гібридним загрозам є дуже актуальною навичкою для сьогодення, коли вони можуть чатувати на різних кроках. І для того, аби вже починати активну роботу з цих питань, а не відкладати на потім, професорка Оксана Карпенко проведе тематичний семінар для викладачів з питань формування стійкості до гібридних загроз. Семінар відбудеться 22 грудня у форматі онлайн зустрічі.

Оксана Олександрівна регулярно проводить відповідні дослідження, організовує семінари та лекції для студентства, аби кожен зміг виявити та правильно зреагувати на гібридну загрозу.

Міжгалузеве академічне середовище WARN засновано задля активної співпраці академічних та індустріальних фахівців для виконання головного завдання – підвищення громадянської стійкості до гібридних загроз в Україні. Проєкт WARN спрямоааний на розширення можливостей та ресурсів безпекового сервісу для самостійної протидії складним гібридним загрозам.

Сайт проєкту https://warn-erasmus.eu/