МНТУ святкує День народження Владислава Бугая!

МНТУ святкує День народження Владислава Бугая!

inСіч 21, 2023

21 січня великий колектив Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая відзначає важливу подію – День народження Президента Університету. 

Владислав Юрійович Бугай ще у далекому 2003 році був обраний Президентом МНТУ. І відтоді не припиняє відкривати Університет як на вітчизняному, так і на міжнародному рівнях. Сміливо примножує досягнення колективу, вдосконалює систему функціонування та вибудовує все міцніші міжнародні стосунки у сфері науково-освітньої діяльності 

Бажаємо Владиславу Юрійовичу міцного здоров’я та впевненості, щирого завзяття та, звісно ж, швидкої перемоги. У цей надскладний для країни час Ви продовжуєте розвивати та підтримувати важливий суспільний кластер – надання якісної освіти під час військових дій. 

Увесь колектив МНТУ щиро вірить у Ваші майбутні звершення. Тому бажаємо щоразу досягати нових вершин, насолоджуватись все складнішими цілями та постійно самовдосконалюватись. 

Проте бажаємо аби ви також отримували задоволення від кожного щасливого моменту буденності. Нехай все більше дрібниць складаються у велику канву щастя і родинної гармонії. 

Ми – українці! А отже ми – справжня сила!

Передаємо щирі вітання –

Від великого колективу МНТУ!