МНТУ: захист магістерських робіт та складання іспитів у 2022 році

МНТУ: захист магістерських робіт та складання іспитів у 2022 році

inГру 23, 2022

Не зважаючи на усі проблеми, з якими щодня зіштовхуєься українське суспільство, ми все одно знаходимо рішення до будь-якої проблеми чи перепони на нашому шляху. Зокрема, Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая та наші студенти пристосувалися до проведення захисту магістерських робіт та кваліфікаційного іспиту.

Нещодавно – 23 грудня 2022 року – відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки освітньо-професійної програми Комп’ютерні науки. Також варто відзначити проведений  кваліфікаційний іспит для здобувачів магістерського рівня спеціальності 081 Право освітньо-професійної програми Право. Захист робіт та іспитів відбуваються у змішаному форматі – як онлайн, так і офлайн, проте з дотриманням усіх норм безпеки (з огляду на повітряні тривоги). Наступного тижня захисти будуть продовжені для студентів інших спеціальностей.

Українці – настільки смілива та потужна нація, що продовжують підтримувати свою державу у різних сферах на “тиловому фронті”, надсилати донати, здобувати освіту та розвивати власні проєкти, незважаючи на повномасштабне вторгнення і тривалу жорстоку війну. МНТУ пишається своїми студентами, що попри будь-які складнощі, успішно захистились. Бажаємо наснаги та натхнення у житті.

Вчимось – заради майбутнього!

Працюємо – задля перемоги!