МНТУ в пам’ять про Юрія Бугая

МНТУ в пам’ять про Юрія Бугая

inТра 21, 2023

Щороку 21 травня Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая вшановує пам’ять свого першого президента МНТУ – Бугая Юрія Миколайовича.

Юрій Миколайович Бугай – шанована постать та хороша людина, що залишила вагомий науковий спадок, зіграла значну роль як у сфері освіти, так і в житті нашого університету. Він постійно вдосконалювався, адже не бажав стояти на одному місці. За життя отримав звання доктора технічних наук, професора; академіка Академії гірничих наук та Української нафтогазової академії; звання член-кореспондента Національної академії педагогічних наук України та заслуженого діяча науки і техніки. І, звісно ж, Юрій Миколайович займав почесну посаду першого президента МНТУ.

Університетська спільнота пам’ятає ваші та шанує ваші досягнення, що їх ви створювали для просування МНТУ на вищий щабель вітчизняних представників сфери освіти і науки.

Сьогодні, як і у попередні роки, ми з упевненістю продовжуємо примножувати здобутки університету, активно співпрацювати з українськими та міжнародний секторами освіти, науки та технологій. Все задля того, аби відкривати Україну на міжнародній арені. І саме завдяки вашим ґрунтовним підвалинам наша команда і нині досягає нових успіхів у справі.

Ми пам’ятаємо ваш вклад та з гордістю несемо його далі по життю.