МНТУ вітає українців з Днем добровольця! Саме ви охороняєте наші життя та з кожним днем наближаєте перемогу!

МНТУ вітає українців з Днем добровольця! Саме ви охороняєте наші життя та з кожним днем наближаєте перемогу!

inБер 14, 2023

Сьогодні Україна визначає одну з головних пам’ятних дат своєї історії – День українського добровольця. Така дата була обрана не випадково. Адже саме сьогодні – 14 березня 2014 року – перші 500 бійців-добровольців самоорганізувалися та вирушили на тренувальну базу в Нових Петрівцях (на Київщині), аби надалі відправитись на схід України. Згадаємо, що саме тоді російські загарбники почали фізично окуповувати наші землі.

Саме вони – відважні українські борці за свободу – і сформували перший добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1 БОП НГУ ім. Кульчицького.

Тож сьогодні Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая з гордістю визначає цю пам’ятну подію. Україна продовжує переживати найбільш складні часи за роки своєї незалежності. І кожен, хто стає до лав Збройних Сил України, доєднується до рядів територіальної оборони та всіляко допомагає вибивати російську нечисть з нашої Батьківщини – справжній герой, гідний великої пошани.

МНТУ щиро вдячний кожному та кожній, хто взяв до рук зброю та невтомно продовжує тримати її й сьогодні. Хто докорінно змінив своє життя та подався добровольцем чи доброволицею на фронт. Хто сміливо тримає оборону в складних та практично нереальних умовах.

Своєю безпекою ми завдячуємо само Вам!

Вся Україна завдячує!

Щиро від –

Керівництва МНТУ!