МНТУ вітає з Днем святого Миколая

МНТУ вітає з Днем святого Миколая

inГру 06, 2023

Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День святого Миколая за новим церковним календарем. Тому Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая несе свої щирі вітання.

Святий Миколай — це один з зимових символів, що розпочинає цикл новорічних святкувань. Подарунки під подушкою, зимова атмосфера та родинний сміх — ось як зазвичай відзначають цей день українські сім’ї. Проте вже другий рік ми зустрічаємо цю подію в повномасштабній війні.

Вже другий рік не всі українські сім’ї мають нагоду провести цей день вдома, зі своїми рідними, обмінюючись теплом та вітаннями. Хтось на фронті, Хтось зі статусом ВПО, а хтось за кордоном.

Відтепер українці всюди, проте не всюди вони відчувають себе як вдома.

Відтепер важче створити новорічну атмосферу та зібратись у спільному родинному колі.

Проте завдяки сміливим захисникам та захисницям, волонтерам, медикам, рятувальникам та всім українцям, що об’єднались для спільної боротьби, сьогодні ми й надалі відстоюємо власну незалежність. Для того, аби в один день знову зібратись за великим святковим столом, обмінятись радісними вітаннями та розказати про те, що приніс під подушку святий Миколай. Разом! Вдома!

З Днем святого Миколая, любі українці!

Щиро від —

Керівництва МНТУ!