МНТУ вітає всіх з Міжнародним днем сміху!

МНТУ вітає всіх з Міжнародним днем сміху!

inКві 01, 2023

1 квітня Україна традиційно відзначає Міжнародний день сміху. Коріння цього свята тягнеться аж зі Стародавнього Риму, коли тогочасний імператор Костянтин, під впливом доброго гумору, позичив свій титул на один день власному придворному блазню. Той, не втрачаючи нагоди, призначив веселе свято з переодяганнями та розвагами. Та воно й зрозуміло – суспільство завжди бажає отримувати радість та щастя в будь-який період життя. 

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая вітає всіх та кожного з Міжнародним днем сміху. Нехай не лише цей день приносить вам приводи посміхатись та дарувати радість власним рідним. Бажаємо, аби щоразу ви знаходили привід зайвий раз посміхнутись: власним батькам, другові, баристі чи касирові. Адже кожна людина бажає радіти та бути щасливим. 

Ми віримо, що саме сміх та радість стали тим самим інструментом, що допомагає українцям не втрачати надію у цей надскладний та водночас важливий період державотворення. Сміх легко може стати приводом для єднання, завдяки якому все українське суспільство тримається разом, як один міцний щит. 

Ми не знаємо, чи сміх продовжує життя. Проте він точно робить його цікавішим.

З Міжнародним днем сміху!