МНТУ відзначає День єднання українського народу!

МНТУ відзначає День єднання українського народу!

inЛют 16, 2023

Цьогоріч – 16 лютого – українці мають нагоду відзначити досить нове державне свято – День єднання. Воно було запроваджене указом Президента Володимира Зеленського у минулому 2022 році. Головна мета – посилення консолідації українського суспільства, зміцнення задля стійкої та впевненої боротьби з російськими окупантами.  

Саме тому Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая з шаною відзначає День єднання українського народу. Адже сьогодні від цього залежить майбутнє української державности, наша незалежність, цілісність та самобутність.

Минулого року простором ширилась інформація про можливий російський повномасштабний наступ саме у цей день – 16 лютого. Саме тому в нас і з’явився День єднання як символ того, що попри усі можливі погрози, криваву агресію та жорстокі напади українці не лише витримають, а й спільними силами дадуть потужну відсіч.

Саме таку відсіч, котру від нас не очікував ніхто. Адже ми вдома, ми на своїй землі. А тому ми настільки вмотивовані працювати лише задля перемоги.

Зі святом Єднання, любі українці!

«Покажемо всьому світу нашу єдність»!