ЛІТНЯ ЮРИДИЧНА ШКОЛА ЗВО «МНТУ» – кращі слухачі отримали сертифікати про участь

ЛІТНЯ ЮРИДИЧНА ШКОЛА ЗВО «МНТУ» – кращі слухачі отримали сертифікати про участь

inЧер 18, 2024

14 червня добіг свого завершення інтелектуальний медійно-правовий марафон для здобувачів вищої та фахової передвищої освіти в Літній юридичній школі «Право-Інформ» ЗВО «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая».

Протягом двох тижнів слухачі мали можливість бути присутніми на різноманітних заходах як медійного, так і юридичного спрямування. Це була чудова можливість для майбутніх правників збагатити  свої знання, усвідомити роль і значення юридичної освіти, розвинути творчі  та комунікативні здібності, бути залученими до різних суспільних активностей, познайомитися з цікавими спікерами, прослухати лекції та прийняти участь в практикумах, підготовлених  командою професійних викладачів.

Програма курсу включала в себе отримання знань про базові принципи, завдання та пріоритети надання першої медичної допомоги, теоретичні основи та практичні аспекти курсового проєктування, як науково-пошукової роботи здобувачів освіти.

По ходу занять студенти дізнавались про способи ефективної протидії гібридним інформаційним загрозам, опанували навичками створення професіограм різних юридичних професій, аналізували новели юридичного супроводу друкованих медіа в Україні, вчились написанню якісного юридичного медійного контенту, занурились в яскравий і самобутній світ української нематеріальної спадщини, цікавих народних традицій та звичаїв, що вплинули на формування державності та дійшли до сьогодення.

Майбутні юристи мали можливість познайомитися з представниками журналістської спільноти, відвідавши заходи, що їх презентували представники медійної спільноти в Національній Спілці Журналістів України. А для поглиблення знань суто в професійній сфері був організований захід, присвячений проблемним питанням місцевого самоврядування в українських територіальних громадах.

Найкращі слухачі отримали сертифікати про участь в Літній юридичній школі «Право-Інформ» з побажаннями успіхів в навчанні та наполегливості на шляху отримання юридичних знань.

З повагою,
Голова циклової комісії права
та суспільно-гуманітарних дисциплін
Світлана Келип