Зустріч зі стейкхолдерами кафедри психології та суспільно-гуманітарних наук

Зустріч зі стейкхолдерами кафедри психології та суспільно-гуманітарних наук

inЧер 30, 2024

25 червня 2024 р. в рамках громадського обговорення освітньо-професійної програми Психологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 «Психологія» було проведено розширене засіданні кафедри на яке були запрошені представники академічної спільноти та фахівці галузі. Основною метою діалогу було вироблення спільного розуміння поточного стану та визначення напрямів покращення структури та змісту освітньо-професійної програми.

Такі зустрічі мають ключове значення для забезпечення якості освіти і відповідності програм актуальним потребам здобувачів освіти, ринку праці та суспільства в цілому.

В процесі обговорення освітньої програми були надані слушні зауваження та рекомендації щодо її удосконалення з урахуванням сучасних вимог ринку праці, а також більш глибокої інтеграції новітніх наукових досягнень та технологій.

Завдяки такому оновленню Університет матиме можливість готувати конкурентоспроможних та соціально відповідальних фахівців, які здатні успішно працювати у швидкозмінних умовах сучасного світу.