Звіт за 2021-2022 навчальний рік: чого ми досягли за повний випробувань рік

Звіт за 2021-2022 навчальний рік: чого ми досягли за повний випробувань рік

inСіч 06, 2023

Ректор Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая Худолей Вероніка Юріївна представила офіційний звіт за 2021–2022 навчальний рік.

Варто зазначити, що, попри пандемію, повномасштабне вторгнення та воєнний стан в Україні  МНТУ й надалі здійснював активну діяльність у забезпеченні якісної та відповідальної освіти. Окрім цього, команда МНТУ займалась самовдосконаленням, самоаналізом своєї роботи та пошуком співпраці з вітчизняними та міжнародними партнерами.

За останній рік ми встигли провести організаційне оновлення, займались провадженням освітнього процесу в умовах пандемії та з 24 лютого — адаптувалися та продовжили працювати в умовах воєнного стану. Основним етапом стала стабільна реалізація і моніторинг якості освіти у системі управління навчанням Google Workspace for Education.  

Додатковими досягненнями стали нові підписані меморандуми для майбутньої плідної співпраці, розширення кола партнерів, активна міжнародна та наукова діяльність, проведення семінарів та конференцій.

Детальніше з нашою діяльністю та досягненнями можна ознайомитись у презентації.

2021–2022 навчальний рік був надважким для українського суспільства. Проте ми продовжуємо боротись. Разом з усіма ми активно підтримуємо український тил, відповідально тримаємо фронт якісної вітчизняної освіти. Не зважаючи ні на що, ми вистояли, подолали важкі перепони перших місяців повномасштабного вторгнення та щоразу міцніємо після кожної повітряної тривоги. 

Ми сильні, адже ми — українці. А саме тому в 2022-2023 навчальному році будемо продовжувати активно тримати освітній фронт, ще більше вдосконалюватись та працювати для всього українського суспільства, щоб наближати перемогу разом!

З повагою,

Ректор МНТУ Вероніка Худолей