До уваги всіх студентів ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая» та Фахового коледжу ЗВО «МНТУ.

До уваги всіх студентів ЗВО «МНТУ ім. академіка Юрія Бугая» та Фахового коледжу ЗВО «МНТУ.

inСер 31, 2023

До уваги всіх студентів ЗВО «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» та Фахового коледжу ЗВО «МНТУ.

Запрошуємо вас взяти участь у виборах голови Студентської ради, що розпочнеться 11 вересня та триватиме до Студентської конференції, яка відбудеться 21 вересня.

Студентське самоврядування є дуже важливим фактором розвитку суспільства в цілому адже допомагає виявити потенційних лідерів, розвинути необхідні навички комунікації, управління та організаційного планування роботи. Також така діяльність допомагає розвинути власну активну соціальну позицію.

До того ж Студентське самоврядування виконує одну з найважливіших завдань – а саме захист прав студента, управління програмами та організація майбутніх студентських активностей і подій. Голова Студентської ради представляє інтереси студенства університету та Фахового коледжу ЗВО «МНТУ», організовує та проводить студентських програми, активності та події спільно з членами Студентської ради та студентським ком’юніті МНТУ.

Для того, аби подати заявку зі своєю кандидатурою, варто виконати нижче зазначені умови:

  1. бути студентом ЗВО «МНТУ або Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»;
  2. мати активну громадську та освітню позицію;
  3. підготувати та написати програму мотивованого кандидата.

Свої дані, а саме ПІБ, курс, групу та готову передвиборчу програму, зацікавлені кандидати можуть надсилати на електронну пошту – turbota@istu.edu.ua

Після оголошення результатів виборів буде обрано головного кандидата на посаду голови Студентської ради. Новий обраний голова буде забезпечений робочим місцем в університеті та Фаховому коледжі, матиме можливість брати участь у розробці стратегій впливу та формування активностей та подій для студентства МНТУ.

Тож якщо ви можете та хочете запропонувати власну кандидатуру, просимо залишати власні заявки та готувати передвиборчі програми!