Договір про співпрацю МНТУ та ТОВ “Столичний пекарний дім” (“Київхліб”)

Договір про співпрацю МНТУ та ТОВ “Столичний пекарний дім” (“Київхліб”)

inЛют 02, 2024

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая цілеспрямовано бажає розширювати список продуктивних партнерств як на міжнародному, так і на вітчизняному рівні. Тому раді проінформувати про укладання нової угоди про партнерство з впливовим представником українського бізнес сектору.

Сьогодні – 2 лютого – ректор Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая Веронія Юріївна Худолей та директорка ТОВ “Столичний пекарний дім” Юлія Володимирівна Дученко уклали договір про співпрацю.

Ключовою метою партнерської співпраці є:

  • участь у визначенні стратегії розвитку університету при формуванні навчальних планів підготовки фахівців та робочих програм;
  • розробка та впровадження спільних проєктів для отримання практичного досвіду студентами від спеціалістів-практиків;
  • обмін інформацією та досвідом;
  • проведення спільних наукових досліджень, апробація наукових розробок у виробничих умовах та публікація результатів;
  • організація та проведення різноманітних заходів: конференцій, ярмарок, семінарів, бізнес-форумів, круглих столів, презентацій, екскурсій та інше.

Крім того цей договір про співпрацю сприятиме створенню додаткових умов для проведення всіх видів практики для студентів та стажувань для випускників МНТУ на підприємстві. Зокрема це також стосується можливостей підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників університету і фахівців підприємства.

ТОВ “Столичний пекарний дім” належить до складу групи компаній, що об’єднані під одним брендом «Київхліб». Це група хлібопекарських підприємств, що є найбільшим столичним виробником хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів. Зокрема виробнича потужність ТОВ “Столичний пекарний дім” розташована в Києві. Компанія “Київхліб” є визнаним лідером хлібопекарського ринку України та відомим виробником пекарської продукції закордоном.

Ми раді вести продуктивну співпрацю з лідерами українських сегментів бізнесу, адже це дозволяє розробляти та застосовувати нові практики взаємодії на освітньому рівні. Віримо, що це партнерство принесе великі результати обом сторонам!