Вітання новим бакалаврам 2023!

Вітання новим бакалаврам 2023!

inЛип 11, 2023

Вчора у стінах Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая відбулася особлива подія – вручення дипломів та випускний наших дорогих бакалаврів.

Ви навчались у неймовірно складний період життя, який проходить наша країна. Спочатку – коронавірусна пандемія, а далі – повномасштабна війна. Проте ніщо не стане на заваді українцям рухатись до бажаного. Тож сподіваємось, що надалі жодні співбесіди, перші труднощі на роботі чи інші проблеми не будуть лякати.

За ці 4 роки навчання ви встигли отримати основне розуміння вашої майбутньої професії та змогли спробувати свої сили на практиці. Тому бажаємо вам продовжувати розвиватись у тому, що вам дійсно цікаве. Проте пам’ятайте, що університет – це не лише про навчання, а й про друзів, корисні контакти та новий досвід, круте ком’юніті та постійний розвиток.

Наша мета – стимулювати молоде українське суспільство до постійного саморозвитку та вдосконалення, виховувати активну соціальну позицію та допомогти знайти свою нішу у світі сотень професій. І сподіваємось, що цим інструментом ви керуватиметься протягом усього життя.

Ви – неймовірні вже за те, що пройшли цей шлях у буремні часи. А далі – лиш незвідані дороги в незвідане майбутнє. Невідоме, перипетійне, але безперечно цікаве.

МНТУ цінує кожного з вас. І пам’ятайте – немає меж до вдосконалень. Саме тому наші двері для вас завжди відкриті, як і наші обійми!

Щиро від –

Вашого МНТУ!