Вітання з Новим роком: українці вже не очікують дива, а роблять його самі!

Вітання з Новим роком: українці вже не очікують дива, а роблять його самі!

inГру 31, 2023

Сьогодні, 31 грудня весь світ проводжає старий рік для того, аби вже скоро зустріти Новий 2024 рік. Рік мрій, планів, сподівань та перспектив.
Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая вітає всіх з прийдешнім святом Нового року.
Є традиція, що кожен новий рік це як нова сторінка великої історії: стимулює робити нові відкриття та зізнання, будувати нові плани, обирати нові цілі.
Проте крізь всі роки для українців ціль залишається єдина та незмінна — це перемога у великій війні з ворогом. Тож нехай ця боротьба здобуде успіху у 2024 році.
Нехай нарешті наша спільна перемога поверне в кожен дім близьких та рідних людей.
Нехай небо нарешті забуде про тривогу та неспокій від постійних повітряних загроз.
Нехай всі українці нарешті повернуться до рідних домівок, а на деокупованих територіях знову замайорить український стяг.
Нехай цей рік надасть нам наснаги виконати всі наші найзаповітніші бажання та мрії!
В цей рік всі українці сумлінно працювали під захистом сміливих захисників та захисниць. Ми підтримували, волонтерили, піклувались, донатили та популяризували своє, українське. Все для того, аби весь світ пам’ятав — Україна живе! Україна бореться, розвивається та рухається до своїх цілей!
Ніхто не знає, якого дива очікувати в новорічну ніч 2024. Проте ми з впевненістю можемо заявити: українці вже не очікують дива, а роблять його самі. Щодня. З року в рік. Разом!
З Новим роком, шановні українці!