Вітальне! Вітаємо з Днем народження Вероніку Худолей!

Вітальне! Вітаємо з Днем народження Вероніку Худолей!

inВер 28, 2022

Щороку 28 вересня для університету є особливою та цінною датою. Адже саме в цей день ректор Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая – Вероніка Юріївна Худолей – відзначає День народження.

Колектив МНТУ від усього серця вітає Вас із цим особливим днем. Ваші навички та уміння завжди допомагають вести колектив за собою. Ви постійно розумієте, коли треба докласти більше зусиль та чіткої організованості, а коли команда потребує додаткового натхнення та розуміння. Своєю наполегливою працею та талантом Ви перетворюєте ризик – на можливість, слабкість — на силу, а проблеми – на результативні рішення.

Тож бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливих моментів та безпечного, мирного життя. Нехай уміння приймати правильні для ситуації рішення та помірна впевненість допомагають втілювати у реальність усі Ваші мрії.

Залишайтесь такою ж компетентною та рішучою у своїх діях на благо МНТУ, вірною нашим спільним принципам та цінностям, слову та справі. Продовжуйте сяяти для себе, своїх рідних та дорогих серцю людей.

Пам’ятайте, що ті досягнення, котрі Ви маєте сьогодні, стали можливі завдяки палкій самовідданості. Але усі ми віримо, що далі – тільки більше.

З Днем народження, Вероніко Юріївно!
Натхненного життя та нових звершень!

Від Вашого –

Колективу МНТУ!