Відкрита онлайн-лекція з блокчейну!

Відкрита онлайн-лекція з блокчейну!

inТра 12, 2021

У Міжнародному науково технічному університеті імені академіка Юрія Бугая позитивно ставляться до бажань спікерів поділитись власним здобутим досвідом.

12 травня 2021р. відбудеться відкрита онлайн-лекція Артема Боярчука, к.т.н., доцента, експерта з блокчейн-технологій. Тема лекції –  «Рішення на основі блокчейну для сектору В2В». Запрошуються студенти освітніх програм «Комп’ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення» та усі здобувачі, хто цікавиться розподіленими базами даних та ноу-хау цієї сфери.

Сьогодні технологія блокчейн – це незмінний реєстр для спільного використання, який спрощує процес запису транзакцій та обліку активів у бізнес-мережі. Такий актив може бути матеріальним (будинок, автомобіль, гроші, земля) чи нематеріальним (інтелектуальна власність, патенти, авторські права, брендинг). Відстежувати та продавати за допомогою блокчейну можна майже все, що має будь-яку цінність. Технологія корпоративного блокчейна може полегшити підключення та надійний обмін даними між бізнес-екосистемами сектору В2В, створюючи новий тип бази даних.