Вручення дипломів 2021

inЛип 05, 2021

Чи знаєте Ви те відчуття, коли ти старанно готуєшся до випускного, будуєш в уяві омріяний хід подій, але в реалії все йде не по найкращій версії плану?

Наші випускники Університету та Фахового коледжу такого не знають.

Офіційна частина разом з врученням дипломів відбулася з дотриманням усіх відповідних канонів Голлівудського духу: червона доріжка, бурхливі аплодисменти, зосереджена увага, захоплені вигуки друзів. Проте головні винуватці – бакалаври та молодші спеціалісти – були в «ролі» не номінантів, а переможців, жаданою нагородою для яких став довгоочікуваний диплом.

Але здавалося, що в таку літню спеку випускники хотіли не швидше отримати документ, а скоріш випити чогось прохолодного. Тому те, що очікував кожен з присутніх, ба навіть працівники, – це святкування. Неформальна атмосфера, позування на 15 селфі-камер одночасно, аби закарбувати не лише у пам’яті, а й на носії. У затінку – релакс на пуфах під атмосферні хіти діджея, безалкогольні коктейлі та фуршет. Усе, аби круто відсвяткувати роки, витраченні на постійне вивчення нового та повторення відомого. Можливість відпочити без думки про ефемерне «завтра», а насолоджуватись лише особливим «сьогодні».

Leave a Reply