Академічна мобільність з Тартуським університетом:

Академічна мобільність з Тартуським університетом:

inЛип 01, 2024

Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая повідомляє, що студент спеціальності комп’ютерні науки Іван Ключище був відібраний для участі у програмі академічної мобільності з Тартуським університетом. Ця програма є частиною проєкту «Еразмус+ КА1 — Міжнародна Кредитна Мобільність», який фінансується Європейським Союзом та Агенцією Erasmus+ в Естонії.

Наприкінці лютого в рамках співпраці між МНТУ та Тартуським університетом, був оголошений конкурсний відбір для студентів, які бажали отримати можливість навчатися в Тартуському університеті протягом 5 місяців у першому семестрі 2024/2025 навчального року. Програма «Еразмус+ КА1 — Міжнародна Кредитна Мобільність» надає студентам унікальну можливість отримати міжнародний досвід, по новому подивитися на звичні дисципліни, а також розширити свої знання та  удосконалити навички.

Нагадаємо, що Тартуський університет, заснований у 1632 році, є одним з найстаріших і найпрестижніших університетів Європи. Він пропонує студентам високоякісну освіту, сучасні наукові лабораторії, інтернаціональне студентське середовище та можливість долучатися до міжнародних проєктів  та наукових досліджень. 

Навчання в Тартуському університеті надає іноземним студентам  можливість розширити кругозір, познайомитись з новими культурами, традиціями та методами навчання, отримати нові знання та навички, встановити корисні контакти, та покращити кар’єрні перспективи. Міжнародний досвід та набуті в новому культурному середовищі навички є значною перевагою на ринку праці.

МНТУ вітає Івана Ключище з цим чудовим досягненням та першим кроком до нового досвіду! Бажаємо йому успіхів у навчанні, нових відкриттів та досягнень у Тартуському університеті. Нехай цей досвід стане чудовим стартом для майбутніх професійних звершень.

Також повідомляємо, що незабаром буде відкритий новий конкурсний відбір на участь в академічній мобільності з Університетом Партенопе. Слідкуйте за новинами на нашому сайті, а також у новоствореній тематичній групі. Програма надає унікальну можливість студентам нашого університету отримати цінний міжнародний досвід та поглибити свої знання в одному з провідних університетів світу.

Бажаємо всім студентам успіхів та натхнення в навчанні та майбутніх конкурсах!