«Хвилина мовчання – нескінченність пам’яті». Україна вшановує День Героїв Небесної Сотні

«Хвилина мовчання – нескінченність пам’яті». Україна вшановує День Героїв Небесної Сотні

inЛют 20, 2023

Цьогоріч українці вдев’яте відзначають День Героїв Небесної Сотні, що припадає на 20 лютого. Саме у цей день 2014 року боротьба українського народу з тогочасним правлячим режимом досягнула свого максимуму. Адже саме 20 лютого на Майдані Незалежності загинуло найбільша кількість активістів та борців за свободу. З того часу і почав діяти указ «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Відтак Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая, як і все українське суспільство, з гордістю вшановує своїх героїв. Тих, хто захищав українські права та цінності. Це люди, котрі самовіддано та відважно поклали своє життя задля зміни напрямку тогочасної України. Вони вірно захищали демократичні ідеали та відстоювали європейське майбутнє країни.

Українці – мужній та сміливий народ, котрий не відділяє себе від країни, а усвідомлює свою важливість у цьому суспільстві. Тому не будемо забувати тих, котрі поклали своє життя задля тих змін, що ми відтоді отримали. Нехай «Промені Гідності» вічно світять у душі кожного й кожної, чиє серце продовжує битись у боротьбі за незалежність.

Об’єднані для майбутнього!

Зі спогадами про минуле!