Роковини повномасштабного вторгнення: сміливо продовжуємо боротьбу, працюємо для перемоги

Роковини повномасштабного вторгнення: сміливо продовжуємо боротьбу, працюємо для перемоги

inЛют 24, 2023

Сьогодні – 24 лютого – вся Україна відзначає роковини повномасштабного російського вторгнення.  Саме в цей день нашою країною почали котитись сигнали повітряної тривоги та лунати ракетні вибухи. Всі ми прокинулись зі страхом невідомості та розгубленістю. Не знали, що робити далі, як чинити правильно та куди подітись від постійних ракет у небі.

Це був жахливий ранок, котрий назавжди змінив життя кожного й кожної.

Вже цілий рік росія, як країна-терорист, веде ганебну війну, атакує об’єкти цивільної та житлової інфраструктури, вбиває мирних мешканців, руйнує культурні об’єкти, знищує книги, музеї та інші пам’ятки, стирає міста та села буквально до фасаду. Мета одна – повне знищення України, української культури та ідентичности. Натомість приносить радянські пережитки минулого, котрі також були причетні до знищення всього українського, годуючи всіх «славнозвісним рускім міром». Але ми знаємо, як виглядає справжній «рускій мір». Варто лише поглянути на Маріуполь, Бахмут чи десятки інших міст та містечок.

Вже цілий рік ми усіма силами боремось з повномасштабною агресією окупантів, сміливо відбиваємо удари та демонструємо усьому світу свою стійкість та хоробрість.

  • Вони хотіли «взяти Київ за два дні», проте сьогодні Збройні Сили України та увесь народ сміливо повертає окуповані території під свій контроль.
  • Вони хотіли продемонструвати «потужність другої армії світу», проте сьогодні збирають людей для поповнення свого гарматного м’яса.
  • Вони хотіли створити внутрішні суперечки і роз’єднати українців, а натомість ми сильніше  об’єднуємось довкола єдиної спільної мети – цілковитої перемоги над росією.

Сьогодні бути українцем – це поєднувати різні обов’язки, сміливо виконувати свою роботу задля підтримки усіх фронтів, як передового, так і тилового. Це працювати задля того, аби ввечері задонатити на коптери чи приціли. Це мати спільну мету, котру поділяє кожен і кожна.

Тож працюємо й надалі задля того, аби одного дня побачити цілковитий крах ганебної російської федерації.

Пишаємось усіма українцями!

Пам’ятаємо героїв!

Боремось задля майбутнього!