Подача документів до університету та коледжу на основі результатів ЗНО розпочата

Подача документів до університету та коледжу на основі результатів ЗНО розпочата

inЛип 14, 2021

Для вступу до університету та Фахового коледжу на основі сертифікатів ЗНО прийом документів розпочинається 14 липня та триватиме:

    – до ЗВО «МНТУ» – до 23 липня (18:00);

    – до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» – до 2 серпня (18:00).

      Більш розширену інформацію стосовно подачі документів для вступу на основі – іспитів, співбесід чи творчих конкурсів – знайдете тут:

Нагадаємо, що усі необхідні документи мають бути завантажені у Вашому електронному кабінеті вступника (за посиланням ez.osvitavsim.org.ua). І пам’ятайте – попередня правильна реєстрація кабінету зробить процес подачі документів максимально легким та швидким. Якщо ж у заповненні будуть помилки (наприклад, невідповідність даних, що посвідчує особу, інформації у сертифікаті ЗНО) – можуть виникнути проблеми, що в результаті призведуть до втрати можливості прийому документів.

Проте зазначаємо! Вище зазначена дата прийому документів для майбутнього навчання у Фаховому коледжі ЗВО «МНТУ» поширюється лише на тих осіб, що вступатимуть за екзаменаційними результатами сертифікатів ЗНО.

Хочемо попросити ретельно ознайомитись із правилами прийому, ретельно перевіряти інформацію під час внесення та подачі даних задля уникнення неприємних наслідків!