Нові здобутки студента Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»: не тільки якісна освіта, а я різносторонній розвиток

Нові здобутки студента Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»: не тільки якісна освіта, а я різносторонній розвиток

inТра 02, 2023

Одне з головних завдань Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая – це не лише надання якісної вітчизняної освіти, а й стимулювання до різностороннього розвитку та постійних вдосконалень. Саме тому команда МНТУ завжди з трепетом та захопленням слідкує за здобутками власних студентів.

Саме тому хочемо з радістю привітати студента першого курсу групи Ік32 спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» – Дениса Дуганова. 29-30 квітня Денис зайняв перше місце у змаганнях «XVII CMAS Finswimming World Cup 2023», Round 4, що відбувалось у місті Klaipeda, Lithuania (Литва). Він вже тривалий час професійно займається плаванням в ластах, тому з гордістю представляв свою школу плавання Aqualeader.

Щиро вітаємо Дениса з таким неймовірним досягненням. Бажаємо наснаги продовжувати вдосконалювати власні навички, зичимо великих здобутків та нових перемог. Нехай улюблена справа приносить тобі лише задоволення. Фаховий коледж ЗВО «МНТУ» пишається своїми студентами, котрі бажають вдосконалюватись та рухатись до нових вершин.

Нагадуємо, що ще в лютому ми розповідали вам, як Денис зайняв третє місце на змаганнях за Кубок України з плавання в ластах. Денис також є членом збірної міста Києва з підводного спорту та кандидатом у майстри спорту України.

Щиро від –

Команди МНТУ!