Наказ про зарахування до Фахового коледжу підписано! Почесне звання студента-першокурсника.

Наказ про зарахування до Фахового коледжу підписано! Почесне звання студента-першокурсника.

inСер 03, 2021

З радістю повідомляємо, що президент ЗВО «МНТУ» Владислав БУГАЙ підписав наказ про офіційне зарахування до Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» на денну форму навчання. Тому відсьогодні, з 03 серпня 2021 року, вступники, що подали документи до коледжу на основі здобутої базової середньої освіти, можуть офіційно носити звання студента-першокурсника.

З цього дня ви починаєте жити у поважному статусі студента, що може супроводжувати Вас не лише на час здобуття рівня бакалавру, а взагалі все життя. Адже у сучасності немає вікових, часових та інших меж на навчання та саморозвиток. УСЕ залежатиме лише від Вашої наполегливості та бажання. Зробити свідомий вибір професії, в якій хочеться спробувати віднайти себе – вагомий та морально важкий крок. Але далі – цікавіше. Адже попереду чекають студентські роки, насичені новими враженнями, сильними емоціями, напруженим ритмом життя, швидким сном та плідною роботою.

Педагогічний колектив Фахового коледжу ЗВО «МНТУ» долучається до вітання та сподівається на довгу й плідну співпрацю з майбутніми фахівцями своєї справи. Викладачі та адміністрація докладуть усіх зусиль, аби цей золотий час став для Вас не лише продуктивним, але й залишив про себе найкращі спогади і цінний досвід!

!Проте одразу нагадаємо!

Після підписання та офіційного затвердження наказу президента ЗВО «МНТУ» про зарахування вступників на перший курс денної форми, Ви матимете ще два тижні для укладання договору про надання освітніх послуг між Фаховим коледжем та фізичною (юридичною) особою. Для остаточного вирішення цього питання, чекатимемо Вас з 03 по 18 серпня. А вже з 01 вересня – зможете відчути атмосферу посвяти та особливості студентського життя на власній практиці.

Ми віримо, що «Нове покоління студентів несе новий ритм життя для коледжу». Тому давайте жити у цьому ритмі разом.

До зустрічі, шановні першокурсники Фахового коледжу ЗВО «МНТУ»!