МНТУ та членство в IBM Academic initiative: доступ до нових інформаційних можливостей.

МНТУ та членство в IBM Academic initiative: доступ до нових інформаційних можливостей.

inВер 09, 2021

9 вересня Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая став частиною IBM Academic initiative. Тож відтепер навчально-педагогічний колектив  та студентство університету матиме доступ до програм та матеріалів IBM Security Learning Academy (Академія навчання IBM Security).  Після відвідини сайту IBM залишиться лише зареєструвати особистий IBMid акаунт. Для участі потрібна електронна адреса установи.

Персонал та студенти університету, що  приєднався до IBM Academic initiative, матимуть доступ до різного формату додаткових навчальних матеріалів, програм, лабораторних досліджень, посібників, презентацій, конспектів, статистичних даних та діаграм, документів і т.д.

Зазначимо, що IBM Academic initiative – це програма, що призначена членам освітнього процесу різних акредитованих навчальних закладів, котрі мають бажання отримати доступ до більшої кількості ресурсів IBM.

Метою діяльності IBM Academic initiative є безкоштовне надання програмного забезпечення, ресурсів, хмарних сервісів, додаткових джерел та вже відомих лабораторних аналізів для нових некомерційних досліджень лише кваліфікованим студентам, викладачам та працівникам навчальних закладів.